top of page

It's my birthday

Zo dankbaar dat de website vandaag live is en dat we met een vernieuwd aanbod naar buiten komen.Inmiddels al weer een paar jaar geleden dat mijn oude website uit de lucht ging en dat ik ook geen enkele uitnodiging nog voelde om groepsbijeenkomsten te geven. Ik mocht mijn eigen reis nog dieper naar binnen maken. Terug naar mijn eigen kern. Zoveel beren die ik op mijn pad mocht ontmoeten en aankijken. Diepe lagen uit de overleving voelen en tevens steeds weer focus houden om door alles heen te bewegen. Bewustzijnsverruiming om te zien en voor anders te kiezen. Mijn pad in tantra en de levensstroom van binnen. Stromen en overstromen. Ik ben hier om mijn licht te schijnen. Mijn soul purpose te leven en daarmee dienend te zijn aan het grotere geheel.


Spring je mee?
Een onderdeel binnen 'Leven vanuit jou kern' is de Levensstroom Community


Wat kijk ik ernaar uit om met elkaar te verbinden, delen en inspireren. Samen de diepte in te gaan en tevens te verruimen. Voor mij is dit een oneindige reis. Je kunt je nu al inschrijven en daarmee korting krijgen. Vanaf 1 september gaan we starten, en tot die tijd kun je mij ook vinden op YouTube en Instagram.


Speciale actie

Schrijf je vòòr 1 september alvast in voor de community en betaal een maandelijkse bijdrage van €5,55 in plaats van €11,11. Aanmeldingen voor de community na 1 september zullen het reguliere bedrag van €11,11 hanteren. Let op: de Levensstroom Community gaat dus per 1 september open.Een onderdeel binnen 'Leven vanuit je kern' is The Temple Within


Hieronder vallen de coachingsgesprekken online. De plantmedicijnreizen en de next-level/Deep Dive-trajecten in tantra. Zowel individueel als voor koppels. Deze vinden plaats in Nederland en/of op Ibiza. Mijn aanbod zal zich ook verder uitbreiden naar retreats en tempel journeys waarin we vanuit vrijheid met elkaar verbinden en samen het leven vieren, dansen en beklinken.Een derde onderdeel binnen 'Leven vanuit je kern' zijn de lijnen die we gaan uitzetten naar de maatschappij zelf


Bewustzijn brengen binnen de systemen. coachingsprogramma’s in lichaamsbewustzijn en aanwezigheid. Denk hierbij aan scholen, gezondheidszorg, en preventie voor jongeren.De website zal oneindig blijven bewegen en vernieuwen.


De deuren van mijn huis staan open om jou en/of jullie een warm welkom te heten.


Liefs,


Inya
Comments


bottom of page