top of page

Inya staat voor
de verbinding tussen
het mannelijke en
het vrouwelijke

It’s time to awaken from the dream. To shine your light, and share your unique gift with the world.

5.jpeg

Mijn verhaal

Het was rond mijn 29ste levensjaar dat ik mijn eerste sprong maakte in het onbekende. Mijn hart fluisterde mij toe om het bekende te laten gaan. Voor mij betekende dat mijn werk in de gezondheidszorg, relatie en vertrouwde omgeving los te laten.


Trouw aan mijn hart begon ik mijn pad zonder plan te bewandelen. Vele trainingen volgden op het gebied van bewustwording. Van psychotherapie en natuurgeneeskunde naar lichaams- en ademwerk. Alles om patronen te ontrafelen. Alles om uit mijn hoofd meer in mijn lichaam te komen. Alles om oude pijn te bevrijden en ieder gevoel welkom te heten.


In 2001 kreeg ik een Kundalini Awakening. Toen had ik geen idee wat er met mij gebeurde. Totaal overrompeld. Ik was op een plek waar alles één was. Ik was thuis en had niets meer nodig. Vanuit dit bewustzijn zag ‘ik’ de illusie hoe we als mens alsmaar het pad van A naar B lopen. Hopend om ergens in de toekomst de liefde en vrijheid te ervaren.
 

Vrij snel daarna kwam de angst en eenzaamheid om de hoek kijken. De
angst om er niet meer bij te horen. De eenzaamheid, omdat ik er toen geen woorden voor had en het dus onmogelijk was om te delen...

Op dat moment kwam tantra op mijn pad.

Ontdekken over intimiteit en seksualiteit. Over schaamte en taboe. Over stroming, overgave en aanwezigheid. Een tijd van avontuur en vele relaties. Ontdekken wat vrijheid voor mij is. Mijn wilde haren leven. Vele trainingen volgden om te onderzoeken wat tantra voor mij betekende.

 

En toen liet alles los…

De laatste 7 jaar is mijn aandacht steeds meer naar binnen gegaan. Van de leraar buiten mijzelf naar mijn eigen leraar. Van de relatie buiten mijzelf terug naar mijn eigen kern. Van de veelheid en de doing naar de eenvoud en de being en daarmee kwam er een einde aan mijn zoektocht. Spiritualiteit is voor mij in het leven zelf en daarmee een oneindige journey.

 

Zo dankbaar voor het tantrische pad in zelfrealisatie.

Ga je mee op reis?

Word lid van de Levensstroom Community

Fotografie door Nathalie Vogelzang

Timeless
Time to fly high
Time to fall
In love
We are
Timeless

bottom of page