top of page
7.png

Deep Dive Coaching

Vraag je gratis ontmoetingsgesprek aan

deepdiveone

Deep Dive

Eén op één

Een deep dive om te ontwaken uit de illusie. Ontdekken over creatie vanuit flow en moeiteloosheid. Verschuiven van hoofd naar hart. Voelen, zien en realiseren. Bevrijden wie je dacht te zijn. Ruimte en bedding geven aan ieder deel in jou en daarmee compassie ervaren. Overgave aan de stroom.

 

Op het moment dat je de energie weer voelt stromen komt er zoveel rust in jou. Het zoeken buiten jezelf stopt. Je voelt je vervuld. Er komt een enorme vreugde vrij als je schaamteloos kunt genieten en je de enorme kracht gaat ervaren van de extase van het leven zelf.
 

Niets te fixen of te verbeteren. Niets te zoeken of te bereiken. Terug naar jouw eigen kern. Diep te vertrouwen op jouw intuïtie, de stem van je hart. Dieper zinken in jouw lichaam. Vallen in oneindigheid. Vallen en weer opstaan.

 

Het niet weten welkom heten en tevens ook focus houden. Focus om door alle lagen heen te bewegen. Verschuiven van binnen en daardoor als vanzelf andere spiegels van buiten ontmoeten.

 


Heb jij het verlangen...

 

 • ...om jouw volledige potentie te leven? Om liefde te belichamen in ieder nu moment? Om van denken en weten naar voelen en ervaren te gaan? Om je hart te openen en daarmee te verbinden met jouw soul purpose?
   

 • ...om jouw energie te bevrijden? Om je over te geven aan de tantrische stroom en je weer vrij te voelen? Om heerlijk te genieten van jouw levensenergie die tintelend in al jouw cellen vibreert?
   

 • ...om jouw eigen werkelijkheid te creëren vanuit flow en moeiteloosheid? Om volledig te staan in jouw eigen middelpunt en vanuit deze plek als een magneet alles aan te trekken? Next level te gaan in werk en relaties?

 

Is dit jouw moment om de volledige shift te maken?
Voel jij het commitment om de reis terug te maken naar jouw eigen kern?
Ben jij die ondernemer die next level wilt gaan?

 

Ieder traject is hoogstpersoonlijk en vind plaats op een prachtige locatie in Nederland en/of op Ibiza.
 

Voor meer informatie kun je mij een e-mail sturen, of neem contact op via het formulier aan de onderkant van de pagina.

Deep Dive

Voor koppels

Een traject voor koppels die graag hun relatie naar een next level willen brengen en vanuit een veilige bedding het tantrische pad willen verkennen.

 

Een mooie verbinding met de ander begint met de verbinding met jezelf.


Dit traject leert je om vanuit aanwezigheid te communiceren met je partner. Aanwezig te zijn bij dat wat je voelt en dat in te brengen in contact met je partner. Waar nodig gaan jullie het veld opschonen. Alles wat er tussen jullie is en wat de vrije stroom belemmert.

 

Het vraagt om een kwetsbaarheid om elkaar werkelijk te ontmoeten. Voorbij geheimen en taboes, naar openheid en waarheid. Samen gaan jullie ontdekken over aanwezigheid en overgave. Verruimen binnen intimiteit en seksualiteit op jullie eigen tempo.

Hebben jullie het verlangen…

 • ...om elkaar werkelijk te ontmoeten, voorbij maskers in kwetsbaarheid met elkaar te zijn? Om met elkaar te verbinden op een dieper level en te communiceren vanuit het hart?
   

 • ...om met elkaar het avontuur aan te gaan en te ontdekken over tantra? Om met elkaar de passie te ervaren en energie te laten stromen?
   

 • ...om in een veilige omgeving en op jullie eigen tempo te bevrijden en verruimen? Om te leven vanuit jullie volledige potentie?
   

 • Is dit jullie moment om de volledige shift te maken?

Ieder traject is uniek en hoogstpersoonlijk en vind plaats op een prachtige locatie in Nederland en/of op Ibiza.

 

Voelen jullie een YES om samen de relatie naar een next level te brengen? Voor meer informatie kun je mij een e-mail sturen.

deepdivekoppels

Klanten zeggen

"Vanuit een diepe, innerlijke rust en een onthullende stilte, kijken we elkaar vol aan. Ogen die als spiegels van de ziel zoveel ontsluiten. Maskers vallen af en maken plaats voor puurheid en zachtheid."

Veca

Neem contact op

Als er vragen zijn kun je via dit formulier contact met mij opnemen. 

Wil je liever gelijk een gratis gesprek inplannen?
Druk dan op de knop hier onder.

Dankjewel voor je (aan)vraag! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

contactintake

We are perfectly imperfect
We are born free
In presence

bottom of page