top of page
8540e6_640371adeb124e09be575711062c88d7~mv2.jpeg

Levensstroom
Community

EEN LEVEN IN VOLLEDIGE VRIJHEID

Hoe zou het zijn om je leven te leiden met het gevoel dat je weet dat alles klopt? Dat je vanuit je hart keuzes mag gaan maken. Dat alles mogelijk is en je jouw pad mag gaan bewandelen in volledig vertrouwen.

 

De Levensstroom Community is een veilige plek en ondersteunende omgeving waar jij en ik samenkomen, van elkaar kunnen leren en samen het spirituele pad kunnen verkennen.

Een online leeromgeving waarin we met elkaar verbinden en creëren. Ik zal daar gaan spreken over hoe je vrijheid en liefde van binnenuit kunt ervaren. Mijn eigen pad in tantra in bevrijding en bewustzijnsverruiming. Ik zal daar gaan delen over hoe jij je soul purpose kunt leven. Jouw oneindige potentie.

 

Daarnaast vinden er livesessies, meditaties, visualisaties, lightcode channelings plaats. Maar ook thema's zoals relaties, intimiteit, seksualiteit, gezondheid, werk, ouderschap, vriendschap, quatumsprong etc.

Ben jij er klaar voor?

3.jpg

Voor wie?

 

Een online leeromgeving in bewustwording en zelfrealisatie. Het tantrische pad in bevrijding en verruiming. Een platvorm wat jou ondersteunt om steeds weer hier en nu te zijn waardoor je liefde gaat
belichamen. Een plek om terug te keren naar jouw eigen kern waardoor je gaat herinneren dat jij de creator bent van jouw eigen leven. Creatie vanuit flow en moeiteloosheid.


Voor jou als je het verlangen voelt om jouw volledige potentie te leven. Jouw licht te schijnen en meester te zijn over jouw eigen werkelijkheid.
Voor jou als je het verlangen voelt om te ontdekken over de tantrische stroom in aanwezigheid. Voor jou als je het verlangen voelt naar vrijheid in verbinding.

 

Samen creëren we de basis en het fundament voor een leven in pure liefde, rust en vrijheid. Is dit jouw moment?

 

Let's manifest your dreamlife together.
I believe everything is possible.

Wat je krijgt

 

 • Ondersteuning & Connectie
  Een actieve en veilige community van gelijkgestemden.

   

 • (Online) bijeenkomsten
  Wekelijkse live bijeenkomsten zoals webinars, sessies, meditaties en visualisaties, channelings en lightcodes waarin ik thema's behandel voor het bewandelen van het pad naar ultieme vrijheid. Deze sessies zijn altijd beschikbaar om terug te kijken.

   

 • Forum
  Stel al je vragen, deel ervaringen, geef advies en leer van elkaar.

   

 • Inspiratie
  Onderwerpen zoals, zelfliefde, relaties, ouderschap, tantra, live your purpose, master your life, be your brand.

   

 • Spirituele begeleiding
  Individuele begeleiding en advies door Inya op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en levensvragen.

   

 • Korting
  Als community member krijg je voordeel op coaching sessies en workshops.

10.JPG

Ga je mee op reis?

NU

50% KORTING

Lid worden

Meld je aan voor 1 september om gebruik te maken van een speciale actie: 

Lidmaatschap voor €5,55 per maand ipv €11,11 per maand.

 

Aanmeldingen na 1 september zullen de reguliere prijs van €11,11 hanteren.
Let op: de community gaat per 1 september van start. Voor die tijd krijg je een speciale code om je aan te melden voor dit lidmaatschap met korting. 

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

Aanmelden

Dankjewel voor je aanmelding voor de community. Begin september krijg je een mail met daarin instructies om je lidmaatschap af te sluiten met een speciale kortingscode.

Jongeren en mensen met een lager inkomen komen in aanmerking voor korting op  een lidmaatschap voor de Levensstroom Community.

Stuur mij persoonlijk een e-mail, ik denk graag met je mee.

Klanten zeggen

"Lieve Inya, Wow, met jou heb ik de volle diepte én hoogte ervaren van wat tantra (mij) te bieden heeft. Rust, passie, verstilling, bliss, verdriet, vreugde, liefde, opwinding, humor, een vleugje waanzin... het was er allemaal en het golfde urenlang. Met jou kon écht ik tot mijzelf komen, zonder ego en zonder verstoring van de schil die de maatschappij ons oplegt. In jou zag en voelde ik mijzelf tot in de kern. Leerzaam, mooie inzichten. Woorden zijn eigenlijk niet afdoende om deze reis te beschrijven. Till we meet again!"

Frank

bottom of page