top of page
2.jpeg

Online Coaching

Vraag je gratis ontmoetingsgesprek aan

Online Coaching

Via coaching online gaan we samen kijken waar je tegenaan loopt. Beperkte overtuigingen en daarmee patronen die jou misschien gevangenhouden in hetzelfde rad. Overlevingsmechanismes die opgebouwd zijn om je te beschermen, maar die in het hier en nu niet meer dienend zijn.
 

Online coaching gaat niet over oplossingen of over iets te fixen. Online coaching gaat puur over het gevoel welkom heten en weer terugkeren naar aanwezigheid zelf. Steeds weer in het hier en nu, in reconnectie met jouw essentie. De enige plek waar de liefde en vrijheid leeft. Van hoofd naar hart. Van weten naar voelen en ervaren.


Voor jou als je de call voelt om te verruimen en daarmee te zien en voor anders te kiezen. De reis terug naar jouw eigen kern. De reis in balans in overgave en focus. De reis om jouw volledige potentie te leven.
 

Mocht je interesse hebben, dan kun je mij een e-mail sturen en plannen we een gratis zoom call in. Samen stemmen we af en kijken we naar de mogelijkheden.


Zo welkom.

Klanten zeggen

"Staan voor wie je bent, alles durven openen in kwetsbaarheid, open gaan voor dat wat nog niet is ontdekt en aangeraakt! Diep geraakt door het contact op een zeer hoge bewustzijn, dat kan alleen met mensen die weten wat weten is, wat leven is, wat leven voor de waarheid is. Dat heb ik ervaren in samen zijn met Inya. Elke vrouw gun ik deze reis met deze hoge priesteres!"

Astrid

Neem contact op

Als er vragen zijn kun je via dit formulier contact met mij opnemen. 

Wil je liever gelijk een gratis gesprek inplannen?
Druk dan op de knop hier onder.

Dankjewel voor je (aan)vraag! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

contactintake

Flow in presence
Feel the ground
Reach the stars
Play the game in light and love
Bring it all back to life
Love on earth

bottom of page