top of page
Inya3_edited.jpg
deepdivekoppels

Spreker

Zoveel teksten die er geschreven zijn. Teksten die opgeslagen zijn in mijn bibliotheek. Teksten die gebundeld gaan worden in een eerste boek.


Nu is de tijd aangekomen dat ik zal gaan spreken. Spreken vanuit mijn hart. Inspireert het jou, dan kun je mij volgen op instagram en youtube.

 

Vanaf 1 september openen we de Levensstroom Community.

Ik kijk er naar uit om samen te verbinden. Om samen te creëren.

It's all happening right here, right now.

Hartgedragen Leiderschap

Heb jij een eigen bedrijf, of werk je binnen een organisatie die next level wil gaan, dan kun je Inya uitnodigen als spreker, trainer en coach.


Next level gaan met jou of jullie bedrijf gaat over aanwezigheid en empowerment. De juiste mensen op de juiste plek. Teambuilding in kwetsbaar durven zijn. Teambuilding in aanwezigheid.


Ieder zo uniek en tevens de handen inéén. Een goed bedrijf start met een stevig fundament. Vanuit deze plek kunnen jullie als team overal boven uit stijgen.


Heb jij of jullie interesse dan kun je mij een e-mail sturen, of neem contact op via het formulier onderaan de pagina. Samen stemmen we af, in de mogelijkheden die er zijn. Denk hierbij aan een dagtraining, of een midweek samen in de natuur.

Om anderen te kunnen bewegen,
moet je zelf bewogen zijn

Neem contact op

Als er vragen zijn kun je via dit formulier contact met mij opnemen. 

Wil je liever gelijk een gratis ontmoetingsgesprek inplannen?
Druk dan op de knop hier onder.

Dankjewel voor je (aan)vraag! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

contactintake
bottom of page