top of page
external-file_edited.jpg

Exclusieve Reis

OP MAAT GEMAAKTE REIS

OPTIONEEL

Plantmedicijn

San Pedro

San Pedro (huachuma) is een cactus die komt uit het Andesgebergte en belichaamt de mannelijke energie. De cactus bevat de werkzame stof mescaline. Deze stof zorgt voor de entheogene werking. Het medicijn ondersteunt in de reconnectie met je essentie. Het tilt de sluiers op, waardoor je een helder view krijgt wat betreft je patronen en beperkte overtuigingen. Het opent je hart waardoor je meer verbinding voelt met de wereld om je heen. Huachuma is aards en brengt je uit je hoofd in je lichaam. Van weten naar ervaren en voelen. Het medicijn geeft focus en richting op jouw pad in bevrijding en verruiming.

Exclusieve Reis

Individueel of voor koppels

De ceremonies kunnen een onderdeel zijn van de deep dive-trajecten. Mocht jij/mochten jullie al meer ervaring hebben met tantra en plantmedicijnreizen dan is het ook mogelijk om een ceremonie te boeken. Voorafgaand aan de journey vindt er een zoom call plaats en een ontmoeting van een half dagdeel. Na afloop vindt er ook nog een zoom call plaats. Iedere ceremonie is minimaal 24 uur met overnachting. Ook is het mogelijk om een lang weekend of midweek te boeken. Dit kan zowel in Nederland als in Ibiza. Ook is het mogelijk dat de ceremonie bij jullie thuis plaatsvindt.

Voor meer info kun je mij een e-mail sturen of onderaan de pagina contact opnemen.

individueel koppels
Inya3_edited.jpg
deepdivekoppels

Exclusieve Groepsreis

Maximaal 4 personen

Deze reis is voor mensen die al bekend zijn met mijn werk, of al ervaring hebben op het gebied van bewustwording, plantmedicijnreizen en/of tantra. Deze groepsceremonie is een 3 daagse journey inclusief 2 overnachtingen en  maaltijden. Dit kan zowel in Nederland als in Ibiza.


Aanvang vrijdagavond 19.00 uur
Afronding zondag 12.00 uur

Bijdrage 495 exclusief btw

Data in overleg, of kijk voor open/beschikbare data in de agenda.

Voorafgaand aan de ceremonie vindt er een zoom call plaats.
 

Wil jij of jullie meer informatie dan kun je mij een email sturen, of neem contact op onderaan deze pagina.

Klanten zeggen

"Staan voor wie je bent, alles durven openen in kwetsbaarheid, open gaan voor dat wat nog niet is ontdekt en aangeraakt! Diep geraakt door het contact op een zeer hoge bewustzijn, dat kan alleen met mensen die weten wat weten is, wat leven is, wat leven voor de waarheid is. Dat heb ik ervaren in samen zijn met Inya. Elke vrouw gun ik deze reis met deze hoge priesteres!"

Astrid

Neem contact op

Als er vragen zijn kun je via dit formulier contact met mij opnemen. 

Wil je liever gelijk een gratis ontmoetingsgesprek inplannen?
Druk dan op de knop hier onder.

Dankjewel voor je (aan)vraag! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

contactintake
bottom of page