top of page

Temple of Love
Mijn reis in bevrijding en bewustzijnsverruiming heeft mij laten herinneren aan mijn eigen licht. Aan mijn inner spark.

De stromende bron die door ons heen beweegt.

Vanuit deze plek ben ik dienstbaar aan het geheel. Vanuit YouTube zal ik steeds meer gaan delen en ook live gaan spreken. Inspireert het jou?

Je kunt je aanmelden op mijn kanaal waardoor je automatisch een bericht krijgt als er een nieuwe video is geplaatst. Je krijgt ook een melding als ik live ga spreken.


Bevrijden


De innerlijke reis gaat over alles wat vast zit in jouw lichaam te bevrijden. Te vertragen om te voelen en ieder deel welkom te heten. Al de kind-delen willen ontvangen worden. Niets te fixen of te verbeteren.

Het gaat over empowerment. Om patronen te ontrafelen, te zien wat gedachtes jou wijsmaken, waardoor je in hetzelfde rad blijft lopen. Te zien en voor anders te kiezen.

De innerlijke reis die al het oude opschoont. Ruimte om schaamte, taboe en angst aan te kijken, waardoor levensenergie vrij kan stromen. Ruimte in jouw hart om liefde te ervaren. Ruimte om te realiseren dat de reis in bevrijding gaat over overgave en focus. Het mannelijke en vrouwelijke herenigen van binnen.


Verruimen


De innerlijke reis gaat over bewustzijnsverruiming. Uitzoomen om te zien waar jij je mee geïdentificeerd hebt. Al de labels die je geplakt hebt op jezelf en de ander. Het laat jou zien dat jij perfect bent in imperfectie. Het laat jou zien dat het over aanwezigheid zelf gaat. Het laat jou jouw eigen licht herinneren en daarmee ervaren dat jij de creator bent van jouw eigen leven.

Hier begint het spelen vanuit flow en moeiteloosheid. Jouw kanaal wat door de bevrijdingsreis is opgeschoond, waardoor je al de lichtcodes kunt ontvangen rechtstreeks uit de bron.

Je gaat ervaren dat er alleen maar hier en nu is en dat je kunt spelen vanuit de energie. Tijdlijnen die samenvallen.

Je gaat ervaren dat het zoeken in buiten is gestopt en dat geeft een innerlijke rust en levensvreugde.


Vanuit deze plek komt jouw volledige potentie tot leven. Potentie die tevoorschijn komt, omdat de sluiers zijn opgetild. Plots is er een helder beeld. Je bent ontwaakt uit de illusie.


Vieren


Vanuit jouw innerlijke vrijheid en unieke kleur komen lichtlijnen samen. Vrijheid in verbinding. Waarheid die naast elkaar bestaat. Verbinden vanuit ons hart en voelen wat daar uit mag ontvouwen. De nieuwe aarde die door ons heen geboren wordt. Samen spelen in de ecstase van het leven. Dansen onder de sterrenhemel. Samen natural high.


Time to Shine brothers and sisters.

Time to Celebrate.

Time for the Temple of Love


Resoneren deze woorden met jou? Heb je zin om met gelijkgestemden samen te komen? Samen te stromen?

The Temple of Love op Ibiza te ervaren? Just let me know.


Do you remember?

We are unique expressions of the one

Do you remember?

We are one

Do you remember

We are unstoppable

Do you remember

The Time Is Now


Liefs, Inya


Comments


bottom of page